Online bedrijfsbezoek - foto voor tegel

Online bedrijfsbezoek

Het terrein van Tata Steel is zo groot als een stad en het terrein ligt verspreid over drie gemeenten. Achter de poorten van ons bedrijf gebeurt veel: grondstoffen komen aan per schip en worden na verschillende processtappen afgevoerd als rollen staal die per spoor, binnenvaartschip, zeeschip of vrachtwagen naar onze klanten gaan. Uiteindelijk komt ons staal, een duurzaam product dat oneindig recyclebaar is, terecht bij u als consument.

Bent u nieuwsgierig naar het proces van staal maken? Volg dan één van de online bedrijfsbezoeken bij Tata Steel tijdens het Tata Steel Chess Festival. U hoeft zich hiervoor niet in te schrijven.

Online bedrijfsbezoeken worden aangeboden op:

Zaterdag 22 januari 2022

11.00 uur – 12.00 uur

15.00 uur – 16.00 uur (English)

Zondag 23 januari 2022

11.00 uur – 12.00 uur – Click here to join the meeting

 

De online bedrijfsrondleidingen bij Tata Steel kunnen worden gevolgd via een online Teams meeting. De  link voor deelname aan de online tours zal zaterdag 22 januari of zondag 23 januari vanaf 10.00 uur op deze pagina te vinden zijn.

Om u voldoende tijd te geven om Microsoft Teams op te starten zullen wij de link 10 minuten voor aanvang al open zetten en onze host u digitaal ontvangen

De link opent een apart scherm. U kunt het beste de onderste optie “De web-app gebruiken” aanklikken. Het is namelijk niet nodig de software te downloaden.

Er worden nog een paar eenvoudige vragen gesteld zoals bijvoorbeeld uw naam (niet verplicht).

Tijdens de virtuele tour/2D-app van IJmuiden Visits zullen korte filmpjes worden getoond d.m.v. QR-codes. Om deze filmpjes te kunnen bekijken, doen wij een verzoek een mobiele telefoon (met YouTube-app) bij de hand hebben om de QR-codes te kunnen scannen/activeren.